Linear Collider Forum



Home » Software Tools » org.lcsim » Bug in AIDA.SaveaAsZip
Bug in AIDA.SaveaAsZip [message #1238] Thu, 01 November 2007 12:44 Go to previous message
kutschke
Messages: 16
Registered: June 2007
Location: Fermiliab
Hi All,

I have created and filled a cloud1d that is not displaying correctly. The problem only occurs when I run in batch, save the output as an aida zip file and view the file using jas3. The problem does not occur if I use the ordinary SaveAs() call. The problem does not occur if I run the driver within Jas3.

The attached files are the main program for batch running, the driver that creates the cloud and a jpg of the plot of the cloud. The cloud is filled with 5 entries: 17, 17, 18, 19, 18. Here is the display that I get when I run in batch and view the resulting aida file with jas3; note that the entry at 19 is missing:

index.php?t=getfile&id=90&private=0

I am using a private build of org.lcsim, checked out this morning and jas3-0.8.4rc2 .

Rob

  • Attachment: MainLoop.java
    (Size: 0.77KB, Downloaded 506 times)
  • Attachment: TestDriver.java
    (Size: 0.48KB, Downloaded 394 times)
  • Attachment: Batch.jpg
    (Size: 33.89KB, Downloaded 950 times)


Rob Kutschke Computing Division, MS#234
kutschke@fnal.gov Fermi National Accelerator Laboratory
Phone: (630) 840-5645 P.O. Box 500
Fax: (630) 840-2783 Batavia, IL 60510
http://home.fnal.gov/~kutschke/
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic:Question about nested drivers
Next Topic:SpacePoint, SpaceVector etc
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jan 22 11:50:14 Pacific Standard Time 2018
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.1.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software