Linear Collider Forum



Home » Software Tools » LCIO » LCIO install error
Re: LCIO install error [message #1937 is a reply to message #1935] Tue, 06 April 2010 08:23 Go to previous messageGo to previous message
engels
Messages: 106
Registered: August 2006
Hi Ryan,

if I understand correctly you have a 32bit version of zlib installed in
/exports/gpfs/phrfp/products_32/zlib-1.2.4

if this is true than what you want in your ilcinstall configuration file is:

# find 32bit zlib in /exports/gpfs/phrfp/products_32/zlib-1.2.4
zlib_32bit_path="/exports/gpfs/phrfp/products_32/zlib-1.2.4"
ilcsoft.env["CMAKE_LIBRARY_PATH"]=zlib_32bit_path+"/lib"
ilcsoft.env["CMAKE_INCLUDE_PATH"]=zlib_32bit_path+"/include"

please find the modified configuration file attached in this message.


since cmake stores the paths in the CMakeCache.txt you should first remove the file:
rm /exports/gpfs/phrfp/ilcsoft_32/base/lcio/v01-12-02/build/CMakeCache.txt


and then re-run ilcinstall with the attached cfg file.

P.S. there is already a newer patch release of ilcsoft (v01-08-01) which contains important bug fixes.
Please find more details here and the newer ilcinstall version here


Cheers,
Jan

 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic:Error Using LCIOWriter
Next Topic:TrackerHitImpl const-ness of setPosition
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 18 06:26:49 Pacific Standard Time 2018
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.1.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software